כדי שהילדים יוכלו להשתמש במסך הזה, הורה צריך להתחבר פעם אחת מהמכשיר הזה. אחרי ההתחברות המכשיר נשאר מאושר לשנה, גם אחרי יציאה מממשק ההורים.
אפשר להמשיך למסך הילדים.